Колкото и чаровен да е един класически автомобил, жаждата за нови технологии не стихва. Това е отговорът

 

Няма нищо по-хубаво от класическите касетофони. Много хора правят грешката да реставрират до безсъзнание автомобилите си, след което им слагат потресаващо грозни модерни CD и MP3 плейъри, които просто не се връзват. Но какво правиш, когато искаш ретро стилистика, комбинирана с модерни технологии. Ами купуваш си този “касетофон”, който ни предлага не кой да е, а Porsche Classic.

Колкото и очарователно да е едно класическо Porsche, удобството на модерните технологии не може да се замени. Вече не трябва да правиш компромис със себе си и с класическата визия на колата си. Просто избираш този “касетофон” на Porsche Classic.

p15_0169_a5_rgb

Той има Bluetooth и сателитна навигация, като всичко е окомплектовано в ретро изглеждащ корпус от черна пластмаса и масивни бутони.

Според нас той би изглеждал като у дома си във всяко Porsche 911, предхождащо модела 996. LCD дисплеят му е скромен, но осигурява 2D и 3D изглед към картата за навигиране, а шестте обикновени бутона и двете класически “врътки” допълват цялостната визия на устройството.

p15_0168_a5_rgb

“Касетофонът” има два микрофона – един вграден и един вътрешен, които се използват за безжични Bluetooth разговори. Освен това можеш да свържеш всякакво външно устройство, от което да слушаш музика. Ето това е гъзария. Цената е 1184 евро и според нас си струва всеки цент.