Джеймс Хънт и Бари Шийн като герои на плейбойски филм. Какво повече можеш да искаш?

When Playboys Ruled The World е нещо повече от документален филм. Той ни напомня за отминалите времена, когато правилата не значеха нищо за свободомислещите мъже. За съжаление не сме имали честта да живеем в това време, но самата мисъл, че метросексуалността не съществува, мъжете са мъже, а жените – жени, ни кара да усещаме романтична тръпка. За двама такива мъжкари разказва When Playboys Ruled The World.

Eдиният ти е много добре известен – казва се Джеймс Хънт и е бивш пилот от Формула 1. Другият главен герой е Бари Шийн, който също се състезава през 70-те и 80-те, но не с кола, а с мотоциклет. С фриволното си поведение на пистата и в живота, тези двамата сладури са синоним за плейбой.

Това е и другата основна разлика с днешните “плейбойчета” – някогашните мачовци са били успешни в това, което правят, а то най-често е било опасно. Колко опасно може да е брокерството на Уолстрийт в наши дни?

И Хънт, и Шийн, са печелили световни титли, което особено е изнервяло техните конкуренти. На двамата обаче хич не им е пукало и веднага след състезание са излизали с куп момичета и няколко бутилки.