Това видео наистина може да поляризира мненията. И вероятно показва единственото F40, обувало вериги за сняг. Заснето е в 4К, а галерията е задкулисна

Клипът е продукт на Red Bull, така че качеството му е очакваното върхово, а човекът зад волна на това злощастно (или щастливо, зависи от гледната точка) Ferrari F40, е същият, който преди година изкара колата извън пътя и си направи къмпинг. След което си изпържи яйца на двигателя… Казва се Такеши Кимура и е член на организацията Car Guy, която е известна с по-особеното си отношение към суперколите. Един бърз поглед на сайта им и канала им в YouTube ще ви запознае.

Колко справедливо е подобно отношение? Това може да кажете вие. Дали такава машина, която днес върви по над 1 млн. евро и – по-важното – е вероятно най-култовият модел на една от най-култовите марки, трябва да седи на сухо и топло в гаража? Или поне като се кара, да се кара на леки разходки? Или пък да се кара само на писта, със съответните грижи след това? Спорно.

Без значение, видеото е готино, както и задкулисната галерия на Speedhunters, която ясно илюстрира количеството труд и гафер, вложено в него. Приятно гледане и разглеждане.

за автора

Ако работата не ти носи удовлетворение, значи си нещастен. Защото по-голямата част от живота ти отива именно в нея. Именно затова продължавам да работя това, което работя. Защото ме прави щастлив. Make life a ride.