Замислих се дали вече не съм ползвал това заглавие. Тук обаче седи толкова правилно, че ще ми простите ако го повтарям. Това BMW M4 е брутализирано и с помощта на Vorsteiner.

Vorsteiner е голямо име и нещата им са доста добри. Merc CLS 63 AMG например седя дълго време за тапет, макар и доста по-скромен от това M4. Тук обаче тяхно дело е бодикита, като останалите доработки са продукт на фантазията на пичовете от Boden Autohaus, задокеанско ателие базирано в Ориндж Каунти.

Резултатът е далеееееч нескромен. Не съм убеден, че Rotiform 20-ките са най-подходящи, но погледнете тази кола – в нея няма много нормални работи. GT крило, въпросните GTRS4 раздувки от Vorsteiner, Pirelli P Zero-та с широчина 275 отпред и 345 отзад, R1 Concept спирачки и… лепенка на велосипедите Giant на страничното задно стъкло, по неуточнена причина.

Задвижването? Също пипано, но далеч по-скромно. Трансмисията е заводското DCT с два съединителя и 7 степени, а моторът – S55 с двете турбини, които обаче са набъбнати до Garrett GTX2863R. Speedhunters мълчат за мощността, но тя не е чак толкова важна. Звукът също няма как да чуем, но Magnaflow титаниевите ауспуси вероятно генерират приятен саундтрак.

 

за автора

Ако работата не ти носи удовлетворение, значи си нещастен. Защото по-голямата част от живота ти отива именно в нея. Именно затова продължавам да работя това, което работя. Защото ме прави щастлив. Make life a ride.