Брус Томсън фанатично скицира всяка класическа кола, която му допада, за да избере коя от тях да си купи

 

Брус Томсън е поредният интересен в автомобилен аспект персонаж, с който ще те запознаем. Той е силно вдъхновен от колите и в момента търси следващата си голяма любов. Вместо да разчита единствено на паметта си при толкова много огледи на класически коли, автомобилният дизайнер рисува всяка от тях. Всяка скица съдържа не само колата, но и дребни бележки, уточняващи специфични нейни характеристики, които да насочат Томсън към вечната автомобилна класика.

“Преди време ми казаха, че съм роден в грешното десетилетие,” казва канадския индустриален дизайнер, който в момента се изявява като университетски професор. “Всичко в света – от музиката до автомобилите,  беше по-добро през 60-те и 70-те, поне от моята гледна точка.” Съгласихме се веднага.

В момента Томсън се оглежда за перфектната си автомобилна половинка. Наскоро професорът е продал своя Mercedes-Benz 220 от 1971-а и има нужда от нова любов. До момента той е скицирал десетки автомобили, като скиците му съдържат бележки от сорта на “джантите са невероятни” или “в момента предната броня не е монтирана, но е налична”.

Силно ти препоръчваме блога на Брус Томсън, където можеш да откриеш пълните му впечатления от всяка кола, както и мнението на съпругата му. Адски очарователна работа.